Waar kan ik terecht met vragen?

Er zijn diverse organisaties waar je advies of informatie kunt inwinnen. Hieronder vind je de organisaties, waaraan je vragen kunt stellen over corona.

Voor schoolleiders en leraren

• PO-Raad voor schoolleiders en schoolbesturen in het primair onderwijs, ga naar poraad.nl/themas/coronavirus-covid-19.  Of neem als lid contact op met de helpdesk (per mail en telefoon).
  • VO-raad voor schoolleiders en schoolbesturen in het voortgezet onderwijs, ga naar vo-raad.nl/themas/corona. Of neem als lid contact op met de helpdesk (per mail en telefoon).
  • Steunpunt passend onderwijs is voor scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden in het primair en voortgezet onderwijs. Neem contact op met de helpdesk voor vragen over passend onderwijs.
  • Bekijk vragen en antwoorden over het coronavirus op de site van het Nederlands Jeugdinstituut of stel je eigen vraag via de mail.
  • Stel je vraag over de coronamaatregelen of het verzorgen van onderwijs op afstand via het loket van lesopafstand.nl.
  • Ga voor informatie en vragen over leerplicht en corona naar ingrado.nl.
  • Stel als leraar je vragen op edualdo.nl en leraren uit het hele land denken met je mee.
  • Ga voor vragen over ventilatie op scholen naar het centrale informatiepunt weeropschool.nl.
  • Ga voor informatie en vragen over de gevolgen van het coronavirus voor het onderwijs naar rijksoverheid.nl

Voor ouders

• Stel je vraag aan het adviespunt van Ouders en Onderwijs.

Weer Aanwezig Op School is een samenwerking van